Boek de leukste pubquiz op locatie

Het organiseren van het leukste bedrijfsuitje ooit was nog nooit zo eenvoudig. Laat ons de pub naar jouw eigen locatie brengen met onze unieke ‘Pubquiz op locatie’! Geniet van een topavond vol plezier, strijd en interactie, midden in het hart van je eigen bedrijf of op een locatie naar keuze.

Wij brengen de pubquiz naar je toe
All-inclusive quiz, inclusief apparatuur
Interactief, meeslepend en gewoon heel vet om te spelen!

Bekijk de video van onze pubquiz show

Zorg voor een avond vol entertainment met onze meeslepende pubquiz op locatie!

Pubquiz met quizmaster op eigen locatie

Met onze pubquiz op locatie, bieden wij een leuke activiteit die je team dichter bij elkaar brengt. Onze enthousiaste presentatoren, ware quizmasters, begeleiden elke ronde, zorgen voor de nodige grappen en onvergetelijke momenten. Dit is meer dan een gewone quiz, dit is het leukste uitje dat je met je collega’s kunt hebben, zonder zelfs je eigen kantoor te hoeven verlaten.

Een mega-gezellige pubquiz

Bij onze pubquiz staat spanning en sensatie centraal. Tussen de vragen en rondes door, hebben we genoeg muziek en minigames om te garanderen dat er die avond erg gelachen wordt. Het is een feestje op jouw gekozen locatie, waarbij de quizvragen zowel de algemene kennis als de creativiteit van de deelnemers op de proef stellen.

De pubquiz is te boeken voor allerlei bijeenkomsten zoals een pubquiz voor bedrijven, teamuitje, familie-uitje, een personeelsfeest, of zelfs als publiekstrekker op jouw beursstand.

Klaar voor de uitdaging?

Ben je klaar voor de uitdaging? Wil je je collega’s of vrienden verrassen met de meest unieke pubquiz op locatie? Neem dan vandaag nog contact met ons op. We kijken ernaar uit om samen met jou een onvergetelijk evenement te organiseren!

De Pubquiz Show

4.8
powered by Google
Esther ZonneveldEsther Zonneveld
08:43 13 Sep 23
Met ons bedrijf hebben wij een fantastische avond gehad met Liam van QuizX, op locatie in Utrecht. Veel humor, gezellig en goede vragen, Liam wist het spel op een heerlijke manier te leiden. Heel erg leuk dat je zelf vragen kunt inleveren voor het personeelsblok bijvoorbeeld. Een dikke vette aanrader !
Saskia van RomundeSaskia van Romunde
09:20 12 Sep 23
De sfeer zat er gelijk goed in. Leuke afwisselende spellen.
Anne OorAnne Oor
07:34 25 May 23
De pub quiz was een groot succes, hartelijk dank! We hebben veel positieve reacties gekregen van onze collega’s over het feest en dat is mede dankzij jou. Nogmaals bedankt, dus. Erg leuk gedaan!
Jinne SamsomJinne Samsom
08:26 04 Jan 23
QuizX heeft voor ons een hele gave quiz verzorgd tijdens de kerstviering. Alle elementen die je van een goede quiz verwacht zitten er in. Veel leuker dan een online pubquiz, dit is het echte werk!
Stefan TiemeijerStefan Tiemeijer
13:53 30 Sep 21
Al geruime tijd werken wij voor onze beurzen samen met QuizX . In goed overleg maken zij unieke hospitality quizzen waar interactiviteit centraal staat. Elke quiz werkt als een erg goede ‘stopper’, soms zelfs zo goed dat mensen niet van de stand weg te slaan waren. Dit komt onder andere door de unieke aankleding die QuizX verzorgt.Om onze beursdoelstellingen te behalen leveren zij vaak 1 quizmaster aan wat ons de vrijheid geeft om onze eigen beursdoelstellingen te realiseren.Ook na afloop, tijdens de afbouw, verloopt het contact ook altijd goed. Al het contact is vriendelijk en vakkundig.Al met al een hele goede indruk, zeker voor herhaling vatbaar!
Pim KoppenPim Koppen
11:31 30 Sep 21
We took a quiz with them with the school I teach and it was a really great experience. They tailor-made entire rounds of questions, the presentation looked great and I finally got to host the quiz myself with the necessary tips and tricks from the team. The school and I had a really fantastic evening.
Marc Van HogerlindenMarc Van Hogerlinden
09:35 29 Sep 21
Met ons bedrijf MY-Horeca werken we vaak met QuizX. Het bedrijfj is door de jaren een fijne, betrouwbare partner gebleken. Een gedeelte van de werkzaamheden bestaat uit het maken van online quizzen. QuizX voegt een leuk interactief element toe aan onze (online) events. Dankzij de samenwerking met QuizX hebben we een unieke online horeca workshop kunnen ontwikkelen in combinatie met interactieve quizbeleving. Onze klanten waarderen het enorm en voor de winnaar stellen we vaak een leuke prijs beschikbaar!
David Zelig MusicDavid Zelig Music
13:18 28 Sep 21
Ontzettend veel plezier gehad bij deze quiz. Quizmaster Liam weet goed de sfeer erin te brengen en deze hoog te houden. De opdrachten en vragen zijn zeer divers waardoor iedereen wel een onderdeel kan vinden om punten te scoren voor zijn/haar team. Aanbeveling!
Joshua SamsonJoshua Samson
12:04 27 Sep 21
Fantastic experience, topical, involved, funny and to the point. Recommended! Certainly the 'facts' about the organization were very well presented.
js_loader

Wat kost een pubquiz op locatie?

Vragen?
Onze quizmasters denken graag met jouw pubquiz mee!
Een enthousiaste quizmaster staat klaar om je te helpen tijdens de pubquiz op locatie.

Deze bedrijven boekten ook een pubquiz op locatie

Wat maakt deze mega-gezellige pubquiz van QuizX nou zo leuk?

Bij onze pubquiz staat spanning en sensatie centraal. Tussen de vragen en rondes door, hebben we genoeg muziek en minigames om te garanderen dat er die avond erg gelachen wordt. Het is een feestje op jouw gekozen locatie, waarbij de quizvragen zowel de algemene kennis als de creativiteit van de deelnemers op de proef stellen.

Inbegrepen in onze Pubquiz

Een leuke pubquiz met spannende minigames
Afwisselende en leuke vragen
Gepersonaliseerde vragenronden
Enthousiaste Quizmasters
Licht, Geluid en Visuele effecten
Interactieve buzzers of de Quiz Buzzer app

Zo verloopt de pubquiz op locatie in 5 stappen

Voorbeeldprogramma

Dit is een voorbeeldprogramma voor een avondvullende quiz. Het programma organiseren we naar wens zodat het perfect aansluit bij jouw pubquiz op locatie!

Wil je meer informatie?

Vraag een offerte of meer informatie aan over de pubquiz op locatie

Laat de strijd beginnen! Neem vandaag nog contact met ons op om de pubquiz te organiseren. Wij kijken er altijd naar uit om een onvergetelijk moment te leveren, vol met spanning, leuke vragen en een hoop gezelligheid. Want één ding is zeker: een pubquiz met ons is altijd geslaagd!

Bel of mail ons gerust wanneer het jou uitkomt op 070 – 20 42 380 of info@quizx.nl of gebruik het contactformulier.

 

Basisinformatie:
Optioneel, maar zeker handig:

Een greep uit onze quizvragen

Elke quiz bevat een variërend aanbod aan onderwerpen zodat iedereen in het publiek mee kan spelen. Het wordt natuurlijk pas een leuk uitje wanneer je ook wat antwoorden op de quizvragen weet! Bovendien zit er standaard één eigen vragenronde inbegrepen waarmee collega’s elkaar op een andere manier leren kennen.

Thema Pubquiz

Als je nog niet eerder een quiz als bedrijfsuitje bij ons hebt afgenomen raden wij ‘De Grote Quizshow’ aan. Deze quiz is zeer gevarieerd, vol hilarische filmpjes en sluit altijd aan bij de samenstelling van een groep. Heb je een thema-evenement of bijvoorbeeld een muziekquiz organiseren? Dat kan! Wij hebben een breed assortiment aan pubquizzen.

Een ervaren presentator op locatie presenteert een pubquiz in het Engels. Geniet van een interactieve en vermakelijke avond vol uitdagende vragen en gezelligheid.

Wil je een écht unieke ervaring? Dan maken wij met plezier jouw quiz geheel op maat!

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

Maak jouw pubquiz evenement extra spectaculair met deze opties!

Prijzen voor de winnende teams

Rad van Fortuin (eventueel gepersonaliseerd)

Eigen video-intro

Extra Licht, decor of showelementen

Videoshoot voor quiz-items

Matching Quizmaster Outfit

De Pubquiz volledig in huisstijl

XL Lichtletters in de letters QUIZ of eigen letters

Een ervaren presentator op locatie presenteert een pubquiz in het Engels. Geniet van een interactieve en vermakelijke avond vol uitdagende vragen en gezelligheid.

Wij presenteren de quiz in het Nederlands en het Engels

Would you like your quiz hosted in English?
Vraag informatie of een offerte aan over de quiz
Of spreek ons direct via
070 20 42 380​

Onze quizmaster garandeert een gezellige avond!

Onze pubquiz op locatie garandeert niet alleen een avond vol leuke vragen en strijd, maar vooral een gezellige avond. Onder het toeziend oog van onze leuke presentator wordt het winnende team gekroond, wat altijd leidt tot een beleving vol lol en onvergetelijke momenten. Of je nu een bedrijfsfeestje, een vrijgezellenfeestje of personeelsfeesten organiseert, onze pubquiz zorgt altijd voor een geweldige sfeer.

Met ons team van professionele presentatoren, onze gevarieerde en uiteenlopende vragen, en onze passie voor het creëren van een onvergetelijk evenement, zijn we ervan overtuigd dat we van uw volgende bedrijfsuitje, teamuitje of familiefeesten een groot succes kunnen maken.

Vergeet de standaard uitjes en kies voor een ervaring die jullie nog lang zal bijblijven. Onze ‘Pubquiz op locatie’ brengt de spanning en sensatie van een echte pubquiz naar jouw locatie. Kies voor de gezellige pubquiz van ons en zorg voor een ervaring die nog lang zal nagalmen in de wandelgangen van je bedrijf!

Een pubquiz voor ieder evenement

Of je nu een bedrijfsfeestje, een personeelsfeest, een familiefeest of een uitje met vrienden plant, onze pubquiz past bij ieder event . Wij bieden ook speciale pubquizzen op maat aan voor specifieke gelegenheden.

Bereid je voor op een uitje vol uitdaging, lachen en speelplezier. Onze enthousiaste presentatoren zorgen voor een vlot verloop en een geweldige sfeer.

De leukste pubquiz op locatie

Het is niet zomaar een pubquiz, het is de leukste pubquiz. We hebben alles: de meest uiteenlopende vragen, een enthousiaste presentator, en natuurlijk de onmisbare gezelligheid. Erg prettig dus! Elke ronde is een leuke afwisseling van algemene kennisvragen en specialistische thema’s. Of het nu gaat om muziek, films, sport of iets heel anders, er is voor ieder wat wils.

Bovendien houdt onze state-of-the-art quiz software de score automatisch bij, zodat iedereen zich kan concentreren op het belangrijkste: het plezier van de strijd. Wie wordt dit jaar het winnende team?

Bedrijfsuitje met de collega's

Op zoek naar een leuk bedrijfsuitje met de collega’s? Onze pubquiz is de perfecte keuze. Het is een spelbeleving waarbij iedereen betrokken wordt, van de jongste stagiair tot de CEO. En niet te vergeten, het is ook een uitstekende teambuilding activiteit.

Onze locatie pubquiz zorgt voor veel lachende gezichten en een erg prettige sfeer. Het is de perfecte manier om je collega’s op een andere manier te leren kennen, om samen te werken en om gewoon een leuk uitje te hebben.

Wil je meer informatie?