De ultieme pubquiz ervaring voor bedrijven!

QuizX biedt de ultieme teambuilding ervaring voor bedrijven – zeer interactief, veel variatie, en altijd een gepersonaliseerde quizronde inbegrepen die is afgestemd op jouw bedrijf en collega’s

Op locatie, online of hybride

tot 5000+ deelnemers

Als ijsbreker bij de borrel of avondvullend programma

Bekijk de video van onze pubquiz show

Breek het ijs met de leukste pubquiz of boek een avondvullend spektakel waar lang over wordt nagepraat.

Ben je op zoek naar een bedrijfsuitje op locatie voor een kleine of grote groep die de teamgeest flink aanwakkert, dan is QuizX iets voor jou!

Wij bieden een high-end ervaring die anders is dan alle andere. Onze quizzen zijn zeer interactief met vragen die sterk variëren en gevuld met foto’s, filmpjes, minigames en special effects, zodat je er zeker van kan zijn dat al jouw collega’s een fantastische avond beleven. En het beste van alles is dat er altijd één gepersonaliseerde quizronde bij de prijs zit inbegrepen die speciaal op het bedrijf en jouw collega’s is afgestemd, voor een écht unieke ervaring. Dus verzamel je teams bij elkaar en maak je klaar voor wat QuizX actie!

Zin in deze quiz?

De Pubquiz Show

4.9
powered by Google
Edwin van LierEdwin van Lier
22:57 23 Nov 23
Super leuke quiz en mbv de quiz ook nog een prachtig bedrag opgehaald voor stichting Ambulance wens, goed gedaan Liam en collega's
linda osewoudtlinda osewoudt
19:41 05 Nov 23
Zo blij dat we QuizX hebben gevraagd om de pubquiz avond voor onze organisatie te hosten! Ondanks dat de opkomst laag was en we een saaie kantoorruimte tot onze beschikking hadden, hielpen de organisatoren mee om de ruimte om te toveren tot een flitsend feestzaaltje. Superleuke en afwisselende vragen, veel humor. Echt een aanrader!
Lars HulshofLars Hulshof
12:54 03 Nov 23
Een geslaagde pubquiz-avond gehad met QuizX. Een enthousiaste en quizmaster met adrem antwoorden op bijdehande opmerkingen, met de lachers op zijn hand. Hilarische momenten meegemaakt en een andere kant van ons personeel gezien! Uiteindelijk zelf met de eindoverwinning aan de haal gegaan en een mooie trofee opgestuurd gekregen. Dikke aanrader voor als je een leuke pubquiz wil organiseren zonder er zelf moeite voor te doen!
HPC CharloisHPC Charlois
12:01 01 Nov 23
Onwijs leuke pubkwis gespeeld onder leiding van QuizX. Met een tweetal persoonlijke rondes erin verwerkt. Snel geregeld, duidelijke afspraken en makkelijk materiaal aanleveren. Enig minpunt: het ging te snel voorbij 😉
Amber MensinghAmber Mensingh
18:20 08 Oct 23
Wat een geweldige organisatie! 2 dagen van te voren gevraagd om een Quiz op maat en wat hebben wij genoten. We waren met een gezelschap van 40 personen en het is nog steeds hèt gespreksonderwerp! Iedereen heeft genoten en door deze avondvullende quiz was het een echte avond uit. De quiz werd gehouden tussen de gangen van het viergangendiner door. Een echte aanrader! Bedankt Liam voor het supersnelle regelen van de quiz en bedankt Kees voor het zijn van een geweldige quizmaster!
Rob SchepensRob Schepens
11:28 03 Oct 23
Erg leuke quiz met zeer goede en enthousiaste quizmaster. Ik heb verschillende quizen gedaan, maar deze springt er echt uit. Leuke/afwisselende vragen en mini games.
Esther ZonneveldEsther Zonneveld
08:43 13 Sep 23
Met ons bedrijf hebben wij een fantastische avond gehad met Liam van QuizX, op locatie in Utrecht. Veel humor, gezellig en goede vragen, Liam wist het spel op een heerlijke manier te leiden. Heel erg leuk dat je zelf vragen kunt inleveren voor het personeelsblok bijvoorbeeld. Een dikke vette aanrader !
Saskia van RomundeSaskia van Romunde
09:20 12 Sep 23
De sfeer zat er gelijk goed in. Leuke afwisselende spellen.
Anne OorAnne Oor
07:34 25 May 23
De pub quiz was een groot succes, hartelijk dank! We hebben veel positieve reacties gekregen van onze collega’s over het feest en dat is mede dankzij jou. Nogmaals bedankt, dus. Erg leuk gedaan!
Jinne SamsomJinne Samsom
08:26 04 Jan 23
QuizX heeft voor ons een hele gave quiz verzorgd tijdens de kerstviering. Alle elementen die je van een goede quiz verwacht zitten er in. Veel leuker dan een online pubquiz, dit is het echte werk!
Stefan TiemeijerStefan Tiemeijer
13:53 30 Sep 21
Al geruime tijd werken wij voor onze beurzen samen met QuizX . In goed overleg maken zij unieke hospitality quizzen waar interactiviteit centraal staat. Elke quiz werkt als een erg goede ‘stopper’, soms zelfs zo goed dat mensen niet van de stand weg te slaan waren. Dit komt onder andere door de unieke aankleding die QuizX verzorgt.Om onze beursdoelstellingen te behalen leveren zij vaak 1 quizmaster aan wat ons de vrijheid geeft om onze eigen beursdoelstellingen te realiseren.Ook na afloop, tijdens de afbouw, verloopt het contact ook altijd goed. Al het contact is vriendelijk en vakkundig.Al met al een hele goede indruk, zeker voor herhaling vatbaar!
Pim KoppenPim Koppen
11:31 30 Sep 21
We took a quiz with them with the school I teach and it was a really great experience. They tailor-made entire rounds of questions, the presentation looked great and I finally got to host the quiz myself with the necessary tips and tricks from the team. The school and I had a really fantastic evening.
Marc Van HogerlindenMarc Van Hogerlinden
09:35 29 Sep 21
Met ons bedrijf MY-Horeca werken we vaak met QuizX. Het bedrijfj is door de jaren een fijne, betrouwbare partner gebleken. Een gedeelte van de werkzaamheden bestaat uit het maken van online quizzen. QuizX voegt een leuk interactief element toe aan onze (online) events. Dankzij de samenwerking met QuizX hebben we een unieke online horeca workshop kunnen ontwikkelen in combinatie met interactieve quizbeleving. Onze klanten waarderen het enorm en voor de winnaar stellen we vaak een leuke prijs beschikbaar!
David Zelig MusicDavid Zelig Music
13:18 28 Sep 21
Ontzettend veel plezier gehad bij deze quiz. Quizmaster Liam weet goed de sfeer erin te brengen en deze hoog te houden. De opdrachten en vragen zijn zeer divers waardoor iedereen wel een onderdeel kan vinden om punten te scoren voor zijn/haar team. Aanbeveling!
Joshua SamsonJoshua Samson
12:04 27 Sep 21
Fantastic experience, topical, involved, funny and to the point. Recommended! Certainly the 'facts' about the organization were very well presented.
js_loader

Quiz tarieven

Vragen?

Onze quizmasters denken graag met jouw bedrijfsuitje mee!

Deze bedrijfsuitjes gingen je voor

Wat maakt de interactieve quiz shows van QuizX nou zo leuk?

De pubquizzen van QuizX behoort tot een van de leukste bedrijfsuitjes die elke deelnemer een sensationele spelshow ervaring geeft. Met uitdagende vragen, een grote dosis humor en een snel spelverloop is QuizX een echte aanrader voor jouw volgende bedrijfsuitje. Compleet met opzwepende muziek en opwindende geluidseffecten, feestverlichting, visuele effecten van hoge kwaliteit en een energieke quizmaster die iedereen van begin tot eind op het puntje van de stoel zal houden. En als dat nog niet genoeg is, passen we de vragen en het spel altijd aan het publiek aan, zodat het zeker weten een groot succes wordt! Bel ons vandaag nog, dan maken we jouw volgende teamuitje een evenement om nooit te vergeten!

Inbegrepen in de Pubquiz van QuizX

Een leuke pubquiz met spannende minigames

Afwisselende en leuke vragen

Gepersonaliseerde vragenronden

Enthousiaste Quizmasters

Licht, Geluid en Visuele effecten

Interactieve buzzers of de Quiz Buzzer app

Zo verloopt de pubquiz op jouw bedrijfsuitje in 5 stappen

Voorbeeldprogramma

Dit is een voorbeeldprogramma voor een avondvullende quiz. Het programma organiseren we naar wens zodat het perfect aansluit bij jouw bedrijfsuitje!

Wil je meer informatie?

Vraag een offerte of meer informatie aan over de pubquiz voor jouw bedrijfsuitje

Omdat ieder bedrijfsuitje anders is horen we graag jouw wensen en details, over de quiz zodat we kunnen meedenken met de beste pubquiz oplossing voor jouw evenement! Bel of mail ons gerust wanneer het jou uitkomt op 070 – 20 42 380 of info@quizx.nl of gebruik het contactformulier.

Naast een bedrijfsuitje is de quiz bijvoorbeeld ook te boeken voor een andere bijeenkomst zoals een teamuitje, familie uitje, een personeelsfeest, of zelfs als publiekstrekker op jouw beursstand.

Contactgegevens
Informatie over evenement
* Details zijn achteraf natuurlijk nog bespreekbaar

Een greep uit onze quizvragen

Elke quiz bevat een variërend aanbod aan onderwerpen zodat iedereen in het publiek mee kan spelen. Het wordt natuurlijk pas een leuk uitje wanneer je ook wat antwoorden op de quizvragen weet! Bovendien zit er standaard één eigen vragenronde inbegrepen waarmee collega’s elkaar op een andere manier leren kennen.

Thema Pubquiz

Als je nog niet eerder een quiz als bedrijfsuitje bij ons hebt afgenomen raden wij ‘De Grote Quizshow’ aan. Deze quiz is zeer gevarieerd, vol hilarische filmpjes en sluit altijd aan bij de samenstelling van een groep. Heb je een thema-evenement of bijvoorbeeld een muziekquiz organiseren? Dat kan! Wij hebben een breed assortiment aan pubquizzen.

Wil je een écht unieke ervaring? Dan maken wij met plezier jouw quiz geheel op maat!

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

Je kan de quiz ook combineren met een extra activiteit. Dubbel zo veel plezier!

Cocktails & Quizzen
Pubquiz &
Live Muziek
Kookworkshop & Quizzen
Quizzen op jouw Beursstand
Pubquiz on the Road
De Crazy Quiz Bingo of Disco Bingo
Pubquiz & Karaoke
Quiz & Diner
Wil je een quiz combineren met een activiteit?

Wil je jouw personeelsuitje liever online of hybride spelen? Dat kan ook!

Wij verzorgen een online pubquiz als geen ander! De interactieve Online Pubquiz van QuizX bevordert samenwerking en competitie op afstand en brengt jou samen met jouw team, collega’s of vrienden. Een quiz die je vanaf de bank bij jou thuis of in hybride vorm kan spelen. En ook bij een teamuitje op afstand hoort een borrel voor de gezelligheid. Daarom bezorgen wij indien gewenst een pakketje voor de borrel op locatie.

Maak jouw pubquiz evenement extra spectaculair met deze opties!

Prijzen voor de winnende teams

Rad van Fortuin (eventueel gepersonaliseerd)

Eigen video-intro persoonlijke opening

Extra Licht, decor of showelementen

Videoshoot voor persoonlijke quiz-items

Matching Quizmaster Outfit

De Pubquiz Show volledig in huisstijl

XL Lichtletters in de letters QUIZ of eigen letters

Wij presenteren de quiz in het Nederlands en het Engels en altijd met een geweldige presentator!

Would you like your quiz hosted in English?

Een aantal populaire locaties voor de pubquiz

In de horeca
In een strandtent
In een Tourbus
Op een boot of schip
Op een locatie naar keuze
Bij jou op kantoor
Vraag informatie of een offerte aan over de quiz
Of spreek ons direct via
070 20 42 380​