De ultieme pubquiz ervaring voor bedrijven!

QuizX biedt de ultieme teambuilding ervaring voor bedrijven – zeer interactief, veel variatie, en altijd een gepersonaliseerde quizronde inbegrepen die is afgestemd op jouw bedrijf en collega’s

Op locatie, online of hybride

tot 5000+ deelnemers

Als ijsbreker bij de borrel of avondvullend programma

Bekijk de video van onze pubquiz show

Breek het ijs met de leukste pubquiz of boek een avondvullend spektakel waar lang over wordt nagepraat.

Ben je op zoek naar een bedrijfsuitje op locatie voor een kleine of grote groep die de teamgeest flink aanwakkert, dan is QuizX iets voor jou!

Wij bieden een high-end ervaring die anders is dan alle andere. Onze quizzen zijn zeer interactief met vragen die sterk variëren en gevuld met foto’s, filmpjes, minigames en special effects, zodat je er zeker van kan zijn dat al jouw collega’s een fantastische avond beleven. En het beste van alles is dat er altijd één gepersonaliseerde quizronde bij de prijs zit inbegrepen die speciaal op het bedrijf en jouw collega’s is afgestemd, voor een écht unieke ervaring. Dus verzamel je teams bij elkaar en maak je klaar voor wat QuizX actie!

Zin in deze quiz?

De Pubquiz Show

4.9
powered by Google
Katinka de GraafKatinka de Graaf
16:28 26 Jun 24
Super gezellig, heel erg gelachen! Leukeen ook lastige vragen. Quizmaster Mike was geweldig. Helemaal top!
Monique KerstenMonique Kersten
15:40 26 Jun 24
Super quiz, vooral quizmaster Mike geweldig
wendy weijwendy weij
20:37 30 May 24
Vanavond een fantastische pubquiz gehad met Linda! Schorre keeltjes, natte broek van het lachen en 'hartkloppingen' van de spanning, het had niet leuker kunnen zijn dat dit. Zoooo lang bovenaan gestaan en dan met de laatste vragen van de troon gestoten worden, dit vraagt natuurlijk om een revanche MET Linda als quizmaster!
Nanda BeattyNanda Beatty
20:32 30 May 24
Met de allerleukste collega's deze gezellige quizx gedaan. De enthousiaste quizmaster Linda maakte er een feestje van. Helaas net geen top 3 plaats voor ons. Dus dat wordt een revanche!
Nick van GelstwijkNick van Gelstwijk
15:03 16 May 24
Wij hebben QuizX ingeschakeld om de feestdagen rond Koningsdag af te trappen. Vanaf moment 1 hele fijne communicatie gehad. Ook de avond zelf was zeer geslaagd. QuizX is zeer goed voorbereid en maakt er echt een feest van. Heel leuk zijn de spelletjes tussendoor. Dit zorgt voor een leuke afwisseling, het is niet alleen maar kennisvragen beantwoorden. Bij ons waren er 26 teams van 4 en iedereen heeft een fantastische avond gehad. Absoluut een aanrader!
Ruben SinselmeijerRuben Sinselmeijer
07:35 26 Apr 24
Wij waren op zoek naar een leuke invulling voor een gezellig avond voor het meldkamerpersoneel. De mensen van QuizX hebben een superleuke pubquiz gemaakt waarin ook eigen vragen verwerkt waren. Vragen waren zeer divers van aard en insteek. Daarnaast hebben de quizmasters er een dynamische en flitsende show van gemaakt. Men voelt het publiek perfect aan en speelt daarop in. Wij hebben dankzij Sylvester en Desley een top avond gehad. Bedankt heren!
Jarno MetzJarno Metz
10:49 25 Apr 24
Onwijs geslaagde avond gehad dankzij Linda! Ze maakt er echt een feestje van. Zeer zeker een aanrader!
AngelaAngela
18:00 23 Apr 24
Super leuke quiz! Samen met vrienden gedaan tijdens een verjaardagsfeestje. Linda is een geboren quizmaster. Aanrader voor als je van spelletjes houdt, maar er een avond wat meer show element aan wil geven.
Shirley SpaansShirley Spaans
16:58 22 Apr 24
Wat een gezellige middag! Zoveel verschillende vragen. Vragen die je kan weten en vragen die je niet kan weten waardoor het alle kanten op kan gaan. Echt een super veel wisselende onderwerpen. Ik zeg doen!!
Patrick PronkPatrick Pronk
11:25 21 Apr 24
Vorige week een heel leuk vrienden weekend gehad waarbij er een avond programma geregeld was.. niemand behalve de organisatie wist wat wij gingen doen alleen dat we allemaal verkleed moesten in iets met de eerste letter van je voornaam.. iedereen zat klaar en daar kwam “Lekkere Linda” binnen gelopen (ook in thema) als onze Quiz Master van een te gekken interactieve beleving/doe/dans quiz.Wat een leuke avond hebben wij gehad met Linda.. echt te gek!!Super bedankt voor deze geweldige avond!
wendy zanoniwendy zanoni
17:41 20 Apr 24
Fantastisch!! Love quizmaster Linda! Zou haar altijd inhuren!
Marco SpaansMarco Spaans
17:40 20 Apr 24
Wauw!!! Wat een ervaring, wat een feest!! Dit is de leukste quiz die ik ooit gedaan heb. Eén groot feest.De host betrekt ook iedereen.. het gaat niet om winnen maar om meedoen.. (of stiekem toch ook winnen?! Hahaa). Linda, onze host, wat een held!!Bedankt voor deze avond en ervaring!
Dylan HerklotsDylan Herklots
17:40 20 Apr 24
Sylvia GroenSylvia Groen
14:27 26 Feb 24
Super energieke pubquiz leider, Linda, hadden we bij ons bedrijven netwerk.We hadden 11 teams met elk 5 leden en elk team werd super fanatiek door de goede begeleiding.Aanrader voor een gezellige en energieke invulling van een netwerkavond. Je leert ineens heel andere dingen over mensen en kennis kan uit totaal onverwachte hoek komen. Ik word voorlopig in ieder geval niet onderschat 😉
André KortAndré Kort
11:18 26 Feb 24
We zijn zeer tevreden over de uitvoering van ons fundraise event voor het goede doel.Volle zaal, 23 teams. Fijne sfeer gemaakt door quizmaster Desley.Complimenten.
Marco de OliveiraMarco de Oliveira
09:50 26 Feb 24
Het team is fantastisch, uiterst professioneel, erg leuk, een breed scala aan verschillende soorten quizzen - waar zelfs wat rollenspel bij betrokken was. Desley, je hebt geweldig werk geleverd bij het hosten van ons bedrijfsevenement - vol positieve energie en je hebt de zaal zeker opgevrolijkt. We kijken ernaar uit om uw team in de toekomst weer te mogen verwelkomen!
linda Rijpstralinda Rijpstra
20:45 06 Feb 24
Als QuizX-master bij QuizX kan ik alleen maar zeggen: wat super leuk om hier te mogen werken!! Echt een toffe organisatie die fantastische quizzen in elkaar zet! Eventueel ook met persoonlijke vragen erin verwerkt! Kan allemaal niet gek genoeg! Elke keer weer het publiek zien lachen, gieren, brullen, gillen en op zijn kop zien staan, is een waar feestje!
Marinka AlsemgeestMarinka Alsemgeest
15:11 01 Feb 24
Super gezellige avond gehad met collega's! Quiz was leuk en heel uitgebreid met muziek, (disco-)lampen en groot scherm. Echte aanrader!
Martine BronsMartine Brons
18:27 31 Jan 24
GenietMeeGenietMee
09:12 31 Jan 24
De pubquiz van QuizX was echt super, iedereen was erg enthousiast. By far de leukste pubquiz en quizmaster die ik ooit heb ingezet bij een event! QuizX en vooral Linda, dank je wel!
linda Rijpstralinda Rijpstra
22:11 26 Jan 24
Noelle van EijkNoelle van Eijk
15:55 26 Jan 24
Wij hadden met ons bedrijf een pubquiz geregeld en het was in 1 woord geweldig 🤩! Onze quizmaster was Linda en wat deed ze het goed, wat een strijd en wat hebben we gelachen 😂 echt een aanrader!Omdat de quiz inclusief showverlichting, microfoon, beamer etc. is heb je gelijk een superleuke sfeer!
Luca De bruineLuca De bruine
21:34 19 Jan 24
Desley beste 👍🏼
Wim MatsingerWim Matsinger
21:07 19 Jan 24
Mor.Mor.
11:57 23 Dec 23
Geweldige avond gehad met een super leuke quiz gepresenteerd door Desley! Zeker aan te raden!!
Max van der HelmMax van der Helm
10:47 23 Dec 23
Fantastische quiz, perfect voor met ieder gezelschap. Quizmaster Desley zorgde voor geweldige avond!!
Noah van MeekerenNoah van Meekeren
08:45 21 Dec 23
Gevarieerde quiz, host Desley speelde goed in op onze groep! Leuk gedaan, zeker aan te raden
Vilna ManagementVilna Management
16:19 20 Dec 23
Wat een geweldige quiz hebben we beleefd. Alles was geweldig geregeld. Op maat gemaakt en een geweldige quizmaster Desley! Humor, sfeer en toporganisatie 🙂
Marista VanbettenMarista Vanbetten
16:16 20 Dec 23
Leuke quiz, met een leuke quizmaster Desley!
Desley Van BettenDesley Van Betten
16:11 20 Dec 23
HET leukste interactieve quizbedrijf voor iedere soort quiz!
Joeri Burgh, van derJoeri Burgh, van der
20:18 19 Dec 23
Jaaaa, mooie vent en leuke quiz!!
Nicole Van DortmontNicole Van Dortmont
13:33 05 Dec 23
Mike is een leuke host! Alles in overleg en lekker gezellig en informeel. Ook prima voor Engelssprekende groepen.Wij hebben de quiz tijdens een diner gedaan, tussen elke gang door een paar rondjes, ging prima.Alles werd verzorgd en ontzorgd en prima geregeld.
Edwin van LierEdwin van Lier
22:57 23 Nov 23
Super leuke quiz en mbv de quiz ook nog een prachtig bedrag opgehaald voor stichting Ambulance wens, goed gedaan Liam en collega's
linda osewoudtlinda osewoudt
19:41 05 Nov 23
Zo blij dat we QuizX hebben gevraagd om de pubquiz avond voor onze organisatie te hosten! Ondanks dat de opkomst laag was en we een saaie kantoorruimte tot onze beschikking hadden, hielpen de organisatoren mee om de ruimte om te toveren tot een flitsend feestzaaltje. Superleuke en afwisselende vragen, veel humor. Echt een aanrader!
Lars HulshofLars Hulshof
12:54 03 Nov 23
Een geslaagde pubquiz-avond gehad met QuizX. Een enthousiaste en quizmaster met adrem antwoorden op bijdehande opmerkingen, met de lachers op zijn hand. Hilarische momenten meegemaakt en een andere kant van ons personeel gezien! Uiteindelijk zelf met de eindoverwinning aan de haal gegaan en een mooie trofee opgestuurd gekregen. Dikke aanrader voor als je een leuke pubquiz wil organiseren zonder er zelf moeite voor te doen!
HPC CharloisHPC Charlois
12:01 01 Nov 23
Onwijs leuke pubkwis gespeeld onder leiding van QuizX. Met een tweetal persoonlijke rondes erin verwerkt. Snel geregeld, duidelijke afspraken en makkelijk materiaal aanleveren. Enig minpunt: het ging te snel voorbij 😉
Amber MensinghAmber Mensingh
18:20 08 Oct 23
Wat een geweldige organisatie! 2 dagen van te voren gevraagd om een Quiz op maat en wat hebben wij genoten. We waren met een gezelschap van 40 personen en het is nog steeds hèt gespreksonderwerp! Iedereen heeft genoten en door deze avondvullende quiz was het een echte avond uit. De quiz werd gehouden tussen de gangen van het viergangendiner door. Een echte aanrader! Bedankt Liam voor het supersnelle regelen van de quiz en bedankt Kees voor het zijn van een geweldige quizmaster!
Rob SchepensRob Schepens
11:28 03 Oct 23
Erg leuke quiz met zeer goede en enthousiaste quizmaster. Ik heb verschillende quizen gedaan, maar deze springt er echt uit. Leuke/afwisselende vragen en mini games.
Esther ZonneveldEsther Zonneveld
08:43 13 Sep 23
Met ons bedrijf hebben wij een fantastische avond gehad met Liam van QuizX, op locatie in Utrecht. Veel humor, gezellig en goede vragen, Liam wist het spel op een heerlijke manier te leiden. Heel erg leuk dat je zelf vragen kunt inleveren voor het personeelsblok bijvoorbeeld. Een dikke vette aanrader !
Saskia van RomundeSaskia van Romunde
09:20 12 Sep 23
De sfeer zat er gelijk goed in. Leuke afwisselende spellen.
Anne OorAnne Oor
07:34 25 May 23
De pub quiz was een groot succes, hartelijk dank! We hebben veel positieve reacties gekregen van onze collega’s over het feest en dat is mede dankzij jou. Nogmaals bedankt, dus. Erg leuk gedaan!
Jinne SamsomJinne Samsom
08:26 04 Jan 23
QuizX heeft voor ons een hele gave quiz verzorgd tijdens de kerstviering. Alle elementen die je van een goede quiz verwacht zitten er in. Veel leuker dan een online pubquiz, dit is het echte werk!
Stefan TiemeijerStefan Tiemeijer
13:53 30 Sep 21
Al geruime tijd werken wij voor onze beurzen samen met QuizX . In goed overleg maken zij unieke hospitality quizzen waar interactiviteit centraal staat. Elke quiz werkt als een erg goede ‘stopper’, soms zelfs zo goed dat mensen niet van de stand weg te slaan waren. Dit komt onder andere door de unieke aankleding die QuizX verzorgt.Om onze beursdoelstellingen te behalen leveren zij vaak 1 quizmaster aan wat ons de vrijheid geeft om onze eigen beursdoelstellingen te realiseren.Ook na afloop, tijdens de afbouw, verloopt het contact ook altijd goed. Al het contact is vriendelijk en vakkundig.Al met al een hele goede indruk, zeker voor herhaling vatbaar!
Pim KoppenPim Koppen
11:31 30 Sep 21
We took a quiz with them with the school I teach and it was a really great experience. They tailor-made entire rounds of questions, the presentation looked great and I finally got to host the quiz myself with the necessary tips and tricks from the team. The school and I had a really fantastic evening.
Marc Van HogerlindenMarc Van Hogerlinden
09:35 29 Sep 21
Met ons bedrijf MY-Horeca werken we vaak met QuizX. Het bedrijfj is door de jaren een fijne, betrouwbare partner gebleken. Een gedeelte van de werkzaamheden bestaat uit het maken van online quizzen. QuizX voegt een leuk interactief element toe aan onze (online) events. Dankzij de samenwerking met QuizX hebben we een unieke online horeca workshop kunnen ontwikkelen in combinatie met interactieve quizbeleving. Onze klanten waarderen het enorm en voor de winnaar stellen we vaak een leuke prijs beschikbaar!
David Zelig MusicDavid Zelig Music
13:18 28 Sep 21
Ontzettend veel plezier gehad bij deze quiz. Quizmaster Liam weet goed de sfeer erin te brengen en deze hoog te houden. De opdrachten en vragen zijn zeer divers waardoor iedereen wel een onderdeel kan vinden om punten te scoren voor zijn/haar team. Aanbeveling!
Joshua SamsonJoshua Samson
12:04 27 Sep 21
Fantastic experience, topical, involved, funny and to the point. Recommended! Certainly the 'facts' about the organization were very well presented.
js_loader

Quiz tarieven

Vragen?

Onze quizmasters denken graag met jouw bedrijfsuitje mee!

Deze bedrijfsuitjes gingen je voor

Wat maakt de interactieve quiz shows van QuizX nou zo leuk?

De pubquizzen van QuizX behoort tot een van de leukste bedrijfsuitjes die elke deelnemer een sensationele spelshow ervaring geeft. Met uitdagende vragen, een grote dosis humor en een snel spelverloop is QuizX een echte aanrader voor jouw volgende bedrijfsuitje. Compleet met opzwepende muziek en opwindende geluidseffecten, feestverlichting, visuele effecten van hoge kwaliteit en een energieke quizmaster die iedereen van begin tot eind op het puntje van de stoel zal houden. En als dat nog niet genoeg is, passen we de vragen en het spel altijd aan het publiek aan, zodat het zeker weten een groot succes wordt! Bel ons vandaag nog, dan maken we jouw volgende teamuitje een evenement om nooit te vergeten!

Inbegrepen in de Pubquiz van QuizX

Een leuke pubquiz met spannende minigames

Afwisselende en leuke vragen

Gepersonaliseerde vragenronden

Enthousiaste Quizmasters

Licht, Geluid en Visuele effecten

Interactieve buzzers of de Quiz Buzzer app

Zo verloopt de pubquiz op jouw bedrijfsuitje in 5 stappen

Voorbeeldprogramma

Dit is een voorbeeldprogramma voor een avondvullende quiz. Het programma organiseren we naar wens zodat het perfect aansluit bij jouw bedrijfsuitje!

Wil je meer informatie?

Vraag een offerte of meer informatie aan over de pubquiz voor jouw bedrijfsuitje

Omdat ieder bedrijfsuitje anders is horen we graag jouw wensen en details, over de quiz zodat we kunnen meedenken met de beste pubquiz oplossing voor jouw evenement! Bel of mail ons gerust wanneer het jou uitkomt op 070 – 20 42 380 of info@quizx.nl of gebruik het contactformulier.

Naast een bedrijfsuitje is de quiz bijvoorbeeld ook te boeken voor een andere bijeenkomst zoals een teamuitje, familie uitje, een personeelsfeest, of zelfs als publiekstrekker op jouw beursstand.

Contactgegevens
Informatie over evenement
* Details zijn achteraf natuurlijk nog bespreekbaar

Een greep uit onze quizvragen

Elke quiz bevat een variërend aanbod aan onderwerpen zodat iedereen in het publiek mee kan spelen. Het wordt natuurlijk pas een leuk uitje wanneer je ook wat antwoorden op de quizvragen weet! Bovendien zit er standaard één eigen vragenronde inbegrepen waarmee collega’s elkaar op een andere manier leren kennen.

Thema Pubquiz

Als je nog niet eerder een quiz als bedrijfsuitje bij ons hebt afgenomen raden wij ‘De Grote Quizshow’ aan. Deze quiz is zeer gevarieerd, vol hilarische filmpjes en sluit altijd aan bij de samenstelling van een groep. Heb je een thema-evenement of bijvoorbeeld een muziekquiz organiseren? Dat kan! Wij hebben een breed assortiment aan pubquizzen.

Wil je een écht unieke ervaring? Dan maken wij met plezier jouw quiz geheel op maat!

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

Je kan de quiz ook combineren met een extra activiteit. Dubbel zo veel plezier!

Cocktails & Quizzen
Pubquiz &
Live Muziek
Kookworkshop & Quizzen
Quizzen op jouw Beursstand
Pubquiz on the Road
De Crazy Quiz Bingo of Disco Bingo
Pubquiz & Karaoke
Quiz & Diner
Wil je een quiz combineren met een activiteit?

Wil je jouw personeelsuitje liever online of hybride spelen? Dat kan ook!

Wij verzorgen een online pubquiz als geen ander! De interactieve Online Pubquiz van QuizX bevordert samenwerking en competitie op afstand en brengt jou samen met jouw team, collega’s of vrienden. Een quiz die je vanaf de bank bij jou thuis of in hybride vorm kan spelen. En ook bij een teamuitje op afstand hoort een borrel voor de gezelligheid. Daarom bezorgen wij indien gewenst een pakketje voor de borrel op locatie.

Maak jouw pubquiz evenement extra spectaculair met deze opties!

Prijzen voor de winnende teams

Rad van Fortuin (eventueel gepersonaliseerd)

Eigen video-intro persoonlijke opening

Extra Licht, decor of showelementen

Videoshoot voor persoonlijke quiz-items

Matching Quizmaster Outfit

De Pubquiz Show volledig in huisstijl

XL Lichtletters in de letters QUIZ of eigen letters

Wij presenteren de quiz in het Nederlands en het Engels en altijd met een geweldige presentator!

Would you like your quiz hosted in English?

Een aantal populaire locaties voor de pubquiz

In de horeca
In een strandtent
In een Tourbus
Op een boot of schip
Op een locatie naar keuze
Bij jou op kantoor
Vraag informatie of een offerte aan over de quiz
Of spreek ons direct via
070 20 42 380​