Boek de leukste pubquiz op locatie

Het organiseren van het leukste bedrijfsuitje ooit was nog nooit zo eenvoudig. Laat ons de pub naar jouw eigen locatie brengen met onze unieke ‘Pubquiz op locatie’! Geniet van een topavond vol plezier, strijd en interactie, midden in het hart van je eigen bedrijf of op een locatie naar keuze.

Wij brengen de pubquiz naar je toe
All-inclusive quiz, inclusief apparatuur
Interactief, meeslepend en gewoon heel vet om te spelen!

Bekijk de video van onze pubquiz show

Zorg voor een avond vol entertainment met onze meeslepende pubquiz op locatie!

Pubquiz met quizmaster op eigen locatie

Met onze pubquiz op locatie, bieden wij een leuke activiteit die je team dichter bij elkaar brengt. Onze enthousiaste presentatoren, ware quizmasters, begeleiden elke ronde, zorgen voor de nodige grappen en onvergetelijke momenten. Dit is meer dan een gewone quiz, dit is het leukste uitje dat je met je collega’s kunt hebben, zonder zelfs je eigen kantoor te hoeven verlaten.

Een mega-gezellige pubquiz

Bij onze pubquiz staat spanning en sensatie centraal. Tussen de vragen en rondes door, hebben we genoeg muziek en minigames om te garanderen dat er die avond erg gelachen wordt. Het is een feestje op jouw gekozen locatie, waarbij de quizvragen zowel de algemene kennis als de creativiteit van de deelnemers op de proef stellen.

De pubquiz is te boeken voor allerlei bijeenkomsten zoals een pubquiz voor bedrijven, teamuitje, familie-uitje, een personeelsfeest, of zelfs als publiekstrekker op jouw beursstand.

Klaar voor de uitdaging?

Ben je klaar voor de uitdaging? Wil je je collega’s of vrienden verrassen met de meest unieke pubquiz op locatie? Neem dan vandaag nog contact met ons op. We kijken ernaar uit om samen met jou een onvergetelijk evenement te organiseren!

De Pubquiz Show

4.9
powered by Google
wendy weijwendy weij
20:37 30 May 24
Vanavond een fantastische pubquiz gehad met Linda! Schorre keeltjes, natte broek van het lachen en 'hartkloppingen' van de spanning, het had niet leuker kunnen zijn dat dit. Zoooo lang bovenaan gestaan en dan met de laatste vragen van de troon gestoten worden, dit vraagt natuurlijk om een revanche MET Linda als quizmaster!
Nanda BeattyNanda Beatty
20:32 30 May 24
Met de allerleukste collega's deze gezellige quizx gedaan. De enthousiaste quizmaster Linda maakte er een feestje van. Helaas net geen top 3 plaats voor ons. Dus dat wordt een revanche!
Nick van GelstwijkNick van Gelstwijk
15:03 16 May 24
Wij hebben QuizX ingeschakeld om de feestdagen rond Koningsdag af te trappen. Vanaf moment 1 hele fijne communicatie gehad. Ook de avond zelf was zeer geslaagd. QuizX is zeer goed voorbereid en maakt er echt een feest van. Heel leuk zijn de spelletjes tussendoor. Dit zorgt voor een leuke afwisseling, het is niet alleen maar kennisvragen beantwoorden. Bij ons waren er 26 teams van 4 en iedereen heeft een fantastische avond gehad. Absoluut een aanrader!
Ruben SinselmeijerRuben Sinselmeijer
07:35 26 Apr 24
Wij waren op zoek naar een leuke invulling voor een gezellig avond voor het meldkamerpersoneel. De mensen van QuizX hebben een superleuke pubquiz gemaakt waarin ook eigen vragen verwerkt waren. Vragen waren zeer divers van aard en insteek. Daarnaast hebben de quizmasters er een dynamische en flitsende show van gemaakt. Men voelt het publiek perfect aan en speelt daarop in. Wij hebben dankzij Sylvester en Desley een top avond gehad. Bedankt heren!
Jarno MetzJarno Metz
10:49 25 Apr 24
Onwijs geslaagde avond gehad dankzij Linda! Ze maakt er echt een feestje van. Zeer zeker een aanrader!
AngelaAngela
18:00 23 Apr 24
Super leuke quiz! Samen met vrienden gedaan tijdens een verjaardagsfeestje. Linda is een geboren quizmaster. Aanrader voor als je van spelletjes houdt, maar er een avond wat meer show element aan wil geven.
Shirley SpaansShirley Spaans
16:58 22 Apr 24
Wat een gezellige middag! Zoveel verschillende vragen. Vragen die je kan weten en vragen die je niet kan weten waardoor het alle kanten op kan gaan. Echt een super veel wisselende onderwerpen. Ik zeg doen!!
Patrick PronkPatrick Pronk
11:25 21 Apr 24
Vorige week een heel leuk vrienden weekend gehad waarbij er een avond programma geregeld was.. niemand behalve de organisatie wist wat wij gingen doen alleen dat we allemaal verkleed moesten in iets met de eerste letter van je voornaam.. iedereen zat klaar en daar kwam “Lekkere Linda” binnen gelopen (ook in thema) als onze Quiz Master van een te gekken interactieve beleving/doe/dans quiz.Wat een leuke avond hebben wij gehad met Linda.. echt te gek!!Super bedankt voor deze geweldige avond!
wendy zanoniwendy zanoni
17:41 20 Apr 24
Fantastisch!! Love quizmaster Linda! Zou haar altijd inhuren!
Marco SpaansMarco Spaans
17:40 20 Apr 24
Wauw!!! Wat een ervaring, wat een feest!! Dit is de leukste quiz die ik ooit gedaan heb. Eén groot feest.De host betrekt ook iedereen.. het gaat niet om winnen maar om meedoen.. (of stiekem toch ook winnen?! Hahaa). Linda, onze host, wat een held!!Bedankt voor deze avond en ervaring!
Dylan HerklotsDylan Herklots
17:40 20 Apr 24
Sylvia GroenSylvia Groen
14:27 26 Feb 24
Super energieke pubquiz leider, Linda, hadden we bij ons bedrijven netwerk.We hadden 11 teams met elk 5 leden en elk team werd super fanatiek door de goede begeleiding.Aanrader voor een gezellige en energieke invulling van een netwerkavond. Je leert ineens heel andere dingen over mensen en kennis kan uit totaal onverwachte hoek komen. Ik word voorlopig in ieder geval niet onderschat 😉
André KortAndré Kort
11:18 26 Feb 24
We zijn zeer tevreden over de uitvoering van ons fundraise event voor het goede doel.Volle zaal, 23 teams. Fijne sfeer gemaakt door quizmaster Desley.Complimenten.
Marco de OliveiraMarco de Oliveira
09:50 26 Feb 24
Het team is fantastisch, uiterst professioneel, erg leuk, een breed scala aan verschillende soorten quizzen - waar zelfs wat rollenspel bij betrokken was. Desley, je hebt geweldig werk geleverd bij het hosten van ons bedrijfsevenement - vol positieve energie en je hebt de zaal zeker opgevrolijkt. We kijken ernaar uit om uw team in de toekomst weer te mogen verwelkomen!
linda Rijpstralinda Rijpstra
20:45 06 Feb 24
Als QuizX-master bij QuizX kan ik alleen maar zeggen: wat super leuk om hier te mogen werken!! Echt een toffe organisatie die fantastische quizzen in elkaar zet! Eventueel ook met persoonlijke vragen erin verwerkt! Kan allemaal niet gek genoeg! Elke keer weer het publiek zien lachen, gieren, brullen, gillen en op zijn kop zien staan, is een waar feestje!
Marinka AlsemgeestMarinka Alsemgeest
15:11 01 Feb 24
Super gezellige avond gehad met collega's! Quiz was leuk en heel uitgebreid met muziek, (disco-)lampen en groot scherm. Echte aanrader!
Martine BronsMartine Brons
18:27 31 Jan 24
GenietMeeGenietMee
09:12 31 Jan 24
De pubquiz van QuizX was echt super, iedereen was erg enthousiast. By far de leukste pubquiz en quizmaster die ik ooit heb ingezet bij een event! QuizX en vooral Linda, dank je wel!
linda Rijpstralinda Rijpstra
22:11 26 Jan 24
Noelle van EijkNoelle van Eijk
15:55 26 Jan 24
Wij hadden met ons bedrijf een pubquiz geregeld en het was in 1 woord geweldig 🤩! Onze quizmaster was Linda en wat deed ze het goed, wat een strijd en wat hebben we gelachen 😂 echt een aanrader!Omdat de quiz inclusief showverlichting, microfoon, beamer etc. is heb je gelijk een superleuke sfeer!
Luca De bruineLuca De bruine
21:34 19 Jan 24
Desley beste 👍🏼
Wim MatsingerWim Matsinger
21:07 19 Jan 24
Mor.Mor.
11:57 23 Dec 23
Geweldige avond gehad met een super leuke quiz gepresenteerd door Desley! Zeker aan te raden!!
Max van der HelmMax van der Helm
10:47 23 Dec 23
Fantastische quiz, perfect voor met ieder gezelschap. Quizmaster Desley zorgde voor geweldige avond!!
Noah van MeekerenNoah van Meekeren
08:45 21 Dec 23
Gevarieerde quiz, host Desley speelde goed in op onze groep! Leuk gedaan, zeker aan te raden
Vilna ManagementVilna Management
16:19 20 Dec 23
Wat een geweldige quiz hebben we beleefd. Alles was geweldig geregeld. Op maat gemaakt en een geweldige quizmaster Desley! Humor, sfeer en toporganisatie 🙂
Marista VanbettenMarista Vanbetten
16:16 20 Dec 23
Leuke quiz, met een leuke quizmaster Desley!
Desley Van BettenDesley Van Betten
16:11 20 Dec 23
HET leukste interactieve quizbedrijf voor iedere soort quiz!
Joeri Burgh, van derJoeri Burgh, van der
20:18 19 Dec 23
Jaaaa, mooie vent en leuke quiz!!
Nicole Van DortmontNicole Van Dortmont
13:33 05 Dec 23
Mike is een leuke host! Alles in overleg en lekker gezellig en informeel. Ook prima voor Engelssprekende groepen.Wij hebben de quiz tijdens een diner gedaan, tussen elke gang door een paar rondjes, ging prima.Alles werd verzorgd en ontzorgd en prima geregeld.
Edwin van LierEdwin van Lier
22:57 23 Nov 23
Super leuke quiz en mbv de quiz ook nog een prachtig bedrag opgehaald voor stichting Ambulance wens, goed gedaan Liam en collega's
linda osewoudtlinda osewoudt
19:41 05 Nov 23
Zo blij dat we QuizX hebben gevraagd om de pubquiz avond voor onze organisatie te hosten! Ondanks dat de opkomst laag was en we een saaie kantoorruimte tot onze beschikking hadden, hielpen de organisatoren mee om de ruimte om te toveren tot een flitsend feestzaaltje. Superleuke en afwisselende vragen, veel humor. Echt een aanrader!
Lars HulshofLars Hulshof
12:54 03 Nov 23
Een geslaagde pubquiz-avond gehad met QuizX. Een enthousiaste en quizmaster met adrem antwoorden op bijdehande opmerkingen, met de lachers op zijn hand. Hilarische momenten meegemaakt en een andere kant van ons personeel gezien! Uiteindelijk zelf met de eindoverwinning aan de haal gegaan en een mooie trofee opgestuurd gekregen. Dikke aanrader voor als je een leuke pubquiz wil organiseren zonder er zelf moeite voor te doen!
HPC CharloisHPC Charlois
12:01 01 Nov 23
Onwijs leuke pubkwis gespeeld onder leiding van QuizX. Met een tweetal persoonlijke rondes erin verwerkt. Snel geregeld, duidelijke afspraken en makkelijk materiaal aanleveren. Enig minpunt: het ging te snel voorbij 😉
Amber MensinghAmber Mensingh
18:20 08 Oct 23
Wat een geweldige organisatie! 2 dagen van te voren gevraagd om een Quiz op maat en wat hebben wij genoten. We waren met een gezelschap van 40 personen en het is nog steeds hèt gespreksonderwerp! Iedereen heeft genoten en door deze avondvullende quiz was het een echte avond uit. De quiz werd gehouden tussen de gangen van het viergangendiner door. Een echte aanrader! Bedankt Liam voor het supersnelle regelen van de quiz en bedankt Kees voor het zijn van een geweldige quizmaster!
Rob SchepensRob Schepens
11:28 03 Oct 23
Erg leuke quiz met zeer goede en enthousiaste quizmaster. Ik heb verschillende quizen gedaan, maar deze springt er echt uit. Leuke/afwisselende vragen en mini games.
Esther ZonneveldEsther Zonneveld
08:43 13 Sep 23
Met ons bedrijf hebben wij een fantastische avond gehad met Liam van QuizX, op locatie in Utrecht. Veel humor, gezellig en goede vragen, Liam wist het spel op een heerlijke manier te leiden. Heel erg leuk dat je zelf vragen kunt inleveren voor het personeelsblok bijvoorbeeld. Een dikke vette aanrader !
Saskia van RomundeSaskia van Romunde
09:20 12 Sep 23
De sfeer zat er gelijk goed in. Leuke afwisselende spellen.
Anne OorAnne Oor
07:34 25 May 23
De pub quiz was een groot succes, hartelijk dank! We hebben veel positieve reacties gekregen van onze collega’s over het feest en dat is mede dankzij jou. Nogmaals bedankt, dus. Erg leuk gedaan!
Jinne SamsomJinne Samsom
08:26 04 Jan 23
QuizX heeft voor ons een hele gave quiz verzorgd tijdens de kerstviering. Alle elementen die je van een goede quiz verwacht zitten er in. Veel leuker dan een online pubquiz, dit is het echte werk!
Stefan TiemeijerStefan Tiemeijer
13:53 30 Sep 21
Al geruime tijd werken wij voor onze beurzen samen met QuizX . In goed overleg maken zij unieke hospitality quizzen waar interactiviteit centraal staat. Elke quiz werkt als een erg goede ‘stopper’, soms zelfs zo goed dat mensen niet van de stand weg te slaan waren. Dit komt onder andere door de unieke aankleding die QuizX verzorgt.Om onze beursdoelstellingen te behalen leveren zij vaak 1 quizmaster aan wat ons de vrijheid geeft om onze eigen beursdoelstellingen te realiseren.Ook na afloop, tijdens de afbouw, verloopt het contact ook altijd goed. Al het contact is vriendelijk en vakkundig.Al met al een hele goede indruk, zeker voor herhaling vatbaar!
Pim KoppenPim Koppen
11:31 30 Sep 21
We took a quiz with them with the school I teach and it was a really great experience. They tailor-made entire rounds of questions, the presentation looked great and I finally got to host the quiz myself with the necessary tips and tricks from the team. The school and I had a really fantastic evening.
Marc Van HogerlindenMarc Van Hogerlinden
09:35 29 Sep 21
Met ons bedrijf MY-Horeca werken we vaak met QuizX. Het bedrijfj is door de jaren een fijne, betrouwbare partner gebleken. Een gedeelte van de werkzaamheden bestaat uit het maken van online quizzen. QuizX voegt een leuk interactief element toe aan onze (online) events. Dankzij de samenwerking met QuizX hebben we een unieke online horeca workshop kunnen ontwikkelen in combinatie met interactieve quizbeleving. Onze klanten waarderen het enorm en voor de winnaar stellen we vaak een leuke prijs beschikbaar!
David Zelig MusicDavid Zelig Music
13:18 28 Sep 21
Ontzettend veel plezier gehad bij deze quiz. Quizmaster Liam weet goed de sfeer erin te brengen en deze hoog te houden. De opdrachten en vragen zijn zeer divers waardoor iedereen wel een onderdeel kan vinden om punten te scoren voor zijn/haar team. Aanbeveling!
Joshua SamsonJoshua Samson
12:04 27 Sep 21
Fantastic experience, topical, involved, funny and to the point. Recommended! Certainly the 'facts' about the organization were very well presented.
js_loader

Wat kost een pubquiz op locatie?

Vragen?
Onze quizmasters denken graag met jouw pubquiz mee!
Een enthousiaste quizmaster staat klaar om je te helpen tijdens de pubquiz op locatie.

Deze bedrijven boekten ook een pubquiz op locatie

Wat maakt deze mega-gezellige pubquiz van QuizX nou zo leuk?

Een leuke pubquiz met spannende minigames
Afwisselende en leuke vragen
Gepersonaliseerde vragenronden
Enthousiaste Quizmasters
Licht, Geluid en Visuele effecten
Interactieve buzzers of de Quiz Buzzer app

Zo verloopt de pubquiz op locatie in 5 stappen

Voorbeeldprogramma

Dit is een voorbeeldprogramma voor een avondvullende quiz. Het programma organiseren we naar wens zodat het perfect aansluit bij jouw pubquiz op locatie!

Wil je meer informatie?

Vraag een offerte of meer informatie aan over de pubquiz op locatie

Laat de strijd beginnen! Neem vandaag nog contact met ons op om de pubquiz te organiseren. Wij kijken er altijd naar uit om een onvergetelijk moment te leveren, vol met spanning, leuke vragen en een hoop gezelligheid. Want één ding is zeker: een pubquiz met ons is altijd geslaagd!

Bel of mail ons gerust wanneer het jou uitkomt op 070 – 20 42 380 of info@quizx.nl of gebruik het contactformulier.

 

Contactgegevens
Informatie over evenement
* Details zijn achteraf natuurlijk nog bespreekbaar

Een greep uit onze quizvragen

Elke quiz bevat een variërend aanbod aan onderwerpen zodat iedereen in het publiek mee kan spelen. Het wordt natuurlijk pas een leuk uitje wanneer je ook wat antwoorden op de quizvragen weet! Bovendien zit er standaard één eigen vragenronde inbegrepen waarmee collega’s elkaar op een andere manier leren kennen.

Thema Pubquiz

Als je nog niet eerder een quiz als bedrijfsuitje bij ons hebt afgenomen raden wij ‘De Grote Quizshow’ aan. Deze quiz is zeer gevarieerd, vol hilarische filmpjes en sluit altijd aan bij de samenstelling van een groep. Heb je een thema-evenement of bijvoorbeeld een muziekquiz organiseren? Dat kan! Wij hebben een breed assortiment aan pubquizzen.

Een ervaren presentator op locatie presenteert een pubquiz in het Engels. Geniet van een interactieve en vermakelijke avond vol uitdagende vragen en gezelligheid.

Wil je een écht unieke ervaring? Dan maken wij met plezier jouw quiz geheel op maat!

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

Maak jouw pubquiz evenement extra spectaculair met deze opties!

Prijzen voor de winnende teams

Rad van Fortuin (eventueel gepersonaliseerd)

Eigen video-intro

Extra Licht, decor of showelementen

Videoshoot voor quiz-items

Matching Quizmaster Outfit

De Pubquiz volledig in huisstijl

XL Lichtletters in de letters QUIZ of eigen letters

Een ervaren presentator op locatie presenteert een pubquiz in het Engels. Geniet van een interactieve en vermakelijke avond vol uitdagende vragen en gezelligheid.

Wij presenteren de quiz in het Nederlands en het Engels

Would you like your quiz hosted in English?
Vraag informatie of een offerte aan over de quiz
Of spreek ons direct via
070 20 42 380​

Onze quizmaster garandeert een gezellige avond!

Onze pubquiz op locatie garandeert niet alleen een avond vol leuke vragen en strijd, maar vooral een gezellige avond. Onder het toeziend oog van onze leuke presentator wordt het winnende team gekroond, wat altijd leidt tot een beleving vol lol en onvergetelijke momenten. Of je nu een bedrijfsfeestje, een vrijgezellenfeestje of personeelsfeesten organiseert, onze pubquiz zorgt altijd voor een geweldige sfeer.

Met ons team van professionele presentatoren, onze gevarieerde en uiteenlopende vragen, en onze passie voor het creëren van een onvergetelijk evenement, zijn we ervan overtuigd dat we van uw volgende bedrijfsuitje, teamuitje of familiefeesten een groot succes kunnen maken.

Vergeet de standaard uitjes en kies voor een ervaring die jullie nog lang zal bijblijven. Onze ‘Pubquiz op locatie’ brengt de spanning en sensatie van een echte pubquiz naar jouw locatie. Kies voor de gezellige pubquiz van ons en zorg voor een ervaring die nog lang zal nagalmen in de wandelgangen van je bedrijf!

Een pubquiz voor ieder evenement

Of je nu een bedrijfsfeestje, een personeelsfeest, een familiefeest of een uitje met vrienden plant, onze pubquiz past bij ieder event . Wij bieden ook speciale pubquizzen op maat aan voor specifieke gelegenheden.

Bereid je voor op een uitje vol uitdaging, lachen en speelplezier. Onze enthousiaste presentatoren zorgen voor een vlot verloop en een geweldige sfeer.

De leukste pubquiz op locatie

Het is niet zomaar een pubquiz, het is de leukste pubquiz. We hebben alles: de meest uiteenlopende vragen, een enthousiaste presentator, en natuurlijk de onmisbare gezelligheid. Erg prettig dus! Elke ronde is een leuke afwisseling van algemene kennisvragen en specialistische thema’s. Of het nu gaat om muziek, films, sport of iets heel anders, er is voor ieder wat wils.

Bovendien houdt onze state-of-the-art quiz software de score automatisch bij, zodat iedereen zich kan concentreren op het belangrijkste: het plezier van de strijd. Wie wordt dit jaar het winnende team?

Bedrijfsuitje met de collega's

Op zoek naar een leuk bedrijfsuitje met de collega’s? Onze pubquiz is de perfecte keuze. Het is een spelbeleving waarbij iedereen betrokken wordt, van de jongste stagiair tot de CEO. En niet te vergeten, het is ook een uitstekende teambuilding activiteit.

Onze locatie pubquiz zorgt voor veel lachende gezichten en een erg prettige sfeer. Het is de perfecte manier om je collega’s op een andere manier te leren kennen, om samen te werken en om gewoon een leuk uitje te hebben.

Wil je meer informatie?