Presentator vacature: word Quizmaster Presentator of Presentatrice bij QuizX!

Een marktconform tarief van € 150,- excl. btw

Flexibele freelance dienstverband

Presenteren op events door heel Nederland

Stap in de spotlights als quizmaster bij QuizX!

Quizmaster-presenteert-voor-groep

Wil jij de ster zijn die de show steelt en quizavonden onvergetelijk maakt? Heb je een natuurlijke flair voor entertainment en een passie voor interactie met publiek? Dan ben jij de quizmaster die we zoeken bij QuizX!

Let op: Voor deze functie geldt een freelance dienstverband. Quizmasters moeten in het bezit zijn van een geldig rijbewijs.

Over QuizX

Bij QuizX zijn we dé partner voor de leukste pubquiz evenementen in het land. Met onze kennis van groepsdynamiek en entertainment verzorgen we zowel out-of-the-box als op maat gemaakte quiz evenementen voor diverse doelgroepen en gelegenheden. Wat ons echt onderscheidt? Onze innovativiteit, kwaliteit en unieke aanbod. Of het nu gaat om een informeel teamuitje, een familiefeest of een groot bedrijfsevenement, bij QuizX hebben we de tools, talenten en passie in huis om een onvergetelijke quizervaring te leveren. 

Onze kernwaarden

Bij QuizX staan we voor humor, we omarmen optimisme, zijn toegewijd en hebben passie voor ons vak. Deze kernwaarden zijn de drijvende kracht achter alles wat we doen. Als quizmaster presentator ben jij de belichaming van deze waarden tijdens elk evenement dat je leidt. Want als quizmaster begrijp je als geen ander hoe belangrijk humor is om een publiek te boeien. Je voegt een vleugje speelsheid toe aan elke quizronde en weet precies wanneer je een lach op ieders gezicht kunt toveren. Je bent toegewijd aan het leveren van topkwaliteit quiz evenementen. Je streeft naar perfectie bij het opzetten van de technische aspecten van de quiz en presenteert elke vraag met precisie. Herken jij jezelf hierin? Dan willen we jou in ons team!

Wat bieden wij?

vacature-presentator-quizmaster

Wie zoeken we voor deze presentator vacature?

Kan je niet wachten om te starten?

Solliciteer nu op de presentator vacature!

Ben je niet bang om gek te doen? Straal jij energie uit? Word je enthousiast van leuke interacties met deelnemers? Ben jij klaar om het publiek te betoveren en onvergetelijke quizavonden te creëren? Solliciteer nu op onze doorlopende quizmaster presentator vacature en word onderdeel van ons dynamische team bij QuizX!

⭐ Elke ster heeft een intro nodig! Wat is die van jou? ⭐
Upload een leuke foto van jezelf:
Upload je CV (Optioneel):

Onze presentatoren