Een kerst quiz als kerst-bedrijfsuitje voor een perfecte jaarafsluiting

QuizX zorgt voor een onvergetelijke quizavond. Op uw gewenste locatie zorgen we voor een feestelijk kerstsfeer en plannen we alles tot in de puntjes uit om een gezellige avond te creëren met een winterse kerstfeer. Een quiz als kerst bedrijfsuitje is de ideale manier om het jaar op een gezellige en memorabele manier af te sluiten.

Wij brengen de kerstquiz naar je toe
All-inclusive quiz, inclusief apparatuur en kerstmutsen!
Energieke quiz waarbij iedereen enthousiast meespeelt

Bekijk de video van onze pubquiz show

Plezier staat op nummer 1 tijdens het bedrijfsuitje voor kerst

Pak de glühwein of warme chocomelk erbij en duik in de kerstsferen met onze ultieme ‘Kerst Quiz’ voor bedrijfsuitjes.

De QuizX ‘Kerst Quiz’ zit vol met vragen die je aan het lachen maken en aan het denken zetten. En naast de humor en gezelligheid die we met ons meebrengen, nemen we onze taak als quizmaster ook erg serieus. Er zullen naast de wat makkelijkere vragen ook moeilijke vragen in zitten waardoor je de koppen goed bij elkaar moet steken. We zorgen voor een leuke afwisseling tussen vragen over algemene kennis en feestelijke Kerstmis gerelateerde vragen om de kerstsfeer er alvast goed in te krijgen en het kerst bedrijfsuitje tot een waar succes te maken.

Maak je personeel enthousiast voor kerst en vakantie met dit kerst bedrijfsuitje

Naast de standaard quizelementen, hebben we hier en daar ook interactieve en gepersonaliseerde rondes toegevoegd. Denk aan het herkennen van muziek of jeugdfoto’s van collega’s. Zo voegen we nog net even een extra vleugje persoonlijkheid en humor toe aan het kerst bedrijfsuitje! Daarnaast is er de mogelijkheid om vragen over het bedrijf of medewerkers te verwerken in de ‘Kerst Quiz’. Ideaal om iemand eens even in het zonnetje te zetten of een leuke gebeurtenis van het afgelopen jaar geleden eer aan te doen. 

Klaar om de uitdaging aan te gaan?

Twijfel dan niet langer en neem vandaag nog contact met ons op. Organiseer de ‘Kerst Quiz’ en bewijs dat jij een échte Kerstmis kenner bent!

De Kerstquiz van QuizX

Een feestelijke kerstbal met de titel "Quizmas Time" voor een gezellige kerst pubquiz. Perfect voor een leuk kerstuitje.
4.9
powered by Google
Katinka de GraafKatinka de Graaf
16:28 26 Jun 24
Super gezellig, heel erg gelachen! Leukeen ook lastige vragen. Quizmaster Mike was geweldig. Helemaal top!
Monique KerstenMonique Kersten
15:40 26 Jun 24
Super quiz, vooral quizmaster Mike geweldig
wendy weijwendy weij
20:37 30 May 24
Vanavond een fantastische pubquiz gehad met Linda! Schorre keeltjes, natte broek van het lachen en 'hartkloppingen' van de spanning, het had niet leuker kunnen zijn dat dit. Zoooo lang bovenaan gestaan en dan met de laatste vragen van de troon gestoten worden, dit vraagt natuurlijk om een revanche MET Linda als quizmaster!
Nanda BeattyNanda Beatty
20:32 30 May 24
Met de allerleukste collega's deze gezellige quizx gedaan. De enthousiaste quizmaster Linda maakte er een feestje van. Helaas net geen top 3 plaats voor ons. Dus dat wordt een revanche!
Nick van GelstwijkNick van Gelstwijk
15:03 16 May 24
Wij hebben QuizX ingeschakeld om de feestdagen rond Koningsdag af te trappen. Vanaf moment 1 hele fijne communicatie gehad. Ook de avond zelf was zeer geslaagd. QuizX is zeer goed voorbereid en maakt er echt een feest van. Heel leuk zijn de spelletjes tussendoor. Dit zorgt voor een leuke afwisseling, het is niet alleen maar kennisvragen beantwoorden. Bij ons waren er 26 teams van 4 en iedereen heeft een fantastische avond gehad. Absoluut een aanrader!
Ruben SinselmeijerRuben Sinselmeijer
07:35 26 Apr 24
Wij waren op zoek naar een leuke invulling voor een gezellig avond voor het meldkamerpersoneel. De mensen van QuizX hebben een superleuke pubquiz gemaakt waarin ook eigen vragen verwerkt waren. Vragen waren zeer divers van aard en insteek. Daarnaast hebben de quizmasters er een dynamische en flitsende show van gemaakt. Men voelt het publiek perfect aan en speelt daarop in. Wij hebben dankzij Sylvester en Desley een top avond gehad. Bedankt heren!
Jarno MetzJarno Metz
10:49 25 Apr 24
Onwijs geslaagde avond gehad dankzij Linda! Ze maakt er echt een feestje van. Zeer zeker een aanrader!
AngelaAngela
18:00 23 Apr 24
Super leuke quiz! Samen met vrienden gedaan tijdens een verjaardagsfeestje. Linda is een geboren quizmaster. Aanrader voor als je van spelletjes houdt, maar er een avond wat meer show element aan wil geven.
Shirley SpaansShirley Spaans
16:58 22 Apr 24
Wat een gezellige middag! Zoveel verschillende vragen. Vragen die je kan weten en vragen die je niet kan weten waardoor het alle kanten op kan gaan. Echt een super veel wisselende onderwerpen. Ik zeg doen!!
Patrick PronkPatrick Pronk
11:25 21 Apr 24
Vorige week een heel leuk vrienden weekend gehad waarbij er een avond programma geregeld was.. niemand behalve de organisatie wist wat wij gingen doen alleen dat we allemaal verkleed moesten in iets met de eerste letter van je voornaam.. iedereen zat klaar en daar kwam “Lekkere Linda” binnen gelopen (ook in thema) als onze Quiz Master van een te gekken interactieve beleving/doe/dans quiz.Wat een leuke avond hebben wij gehad met Linda.. echt te gek!!Super bedankt voor deze geweldige avond!
wendy zanoniwendy zanoni
17:41 20 Apr 24
Fantastisch!! Love quizmaster Linda! Zou haar altijd inhuren!
Marco SpaansMarco Spaans
17:40 20 Apr 24
Wauw!!! Wat een ervaring, wat een feest!! Dit is de leukste quiz die ik ooit gedaan heb. Eén groot feest.De host betrekt ook iedereen.. het gaat niet om winnen maar om meedoen.. (of stiekem toch ook winnen?! Hahaa). Linda, onze host, wat een held!!Bedankt voor deze avond en ervaring!
Dylan HerklotsDylan Herklots
17:40 20 Apr 24
Sylvia GroenSylvia Groen
14:27 26 Feb 24
Super energieke pubquiz leider, Linda, hadden we bij ons bedrijven netwerk.We hadden 11 teams met elk 5 leden en elk team werd super fanatiek door de goede begeleiding.Aanrader voor een gezellige en energieke invulling van een netwerkavond. Je leert ineens heel andere dingen over mensen en kennis kan uit totaal onverwachte hoek komen. Ik word voorlopig in ieder geval niet onderschat 😉
André KortAndré Kort
11:18 26 Feb 24
We zijn zeer tevreden over de uitvoering van ons fundraise event voor het goede doel.Volle zaal, 23 teams. Fijne sfeer gemaakt door quizmaster Desley.Complimenten.
Marco de OliveiraMarco de Oliveira
09:50 26 Feb 24
Het team is fantastisch, uiterst professioneel, erg leuk, een breed scala aan verschillende soorten quizzen - waar zelfs wat rollenspel bij betrokken was. Desley, je hebt geweldig werk geleverd bij het hosten van ons bedrijfsevenement - vol positieve energie en je hebt de zaal zeker opgevrolijkt. We kijken ernaar uit om uw team in de toekomst weer te mogen verwelkomen!
linda Rijpstralinda Rijpstra
20:45 06 Feb 24
Als QuizX-master bij QuizX kan ik alleen maar zeggen: wat super leuk om hier te mogen werken!! Echt een toffe organisatie die fantastische quizzen in elkaar zet! Eventueel ook met persoonlijke vragen erin verwerkt! Kan allemaal niet gek genoeg! Elke keer weer het publiek zien lachen, gieren, brullen, gillen en op zijn kop zien staan, is een waar feestje!
Marinka AlsemgeestMarinka Alsemgeest
15:11 01 Feb 24
Super gezellige avond gehad met collega's! Quiz was leuk en heel uitgebreid met muziek, (disco-)lampen en groot scherm. Echte aanrader!
Martine BronsMartine Brons
18:27 31 Jan 24
GenietMeeGenietMee
09:12 31 Jan 24
De pubquiz van QuizX was echt super, iedereen was erg enthousiast. By far de leukste pubquiz en quizmaster die ik ooit heb ingezet bij een event! QuizX en vooral Linda, dank je wel!
linda Rijpstralinda Rijpstra
22:11 26 Jan 24
Noelle van EijkNoelle van Eijk
15:55 26 Jan 24
Wij hadden met ons bedrijf een pubquiz geregeld en het was in 1 woord geweldig 🤩! Onze quizmaster was Linda en wat deed ze het goed, wat een strijd en wat hebben we gelachen 😂 echt een aanrader!Omdat de quiz inclusief showverlichting, microfoon, beamer etc. is heb je gelijk een superleuke sfeer!
Luca De bruineLuca De bruine
21:34 19 Jan 24
Desley beste 👍🏼
Wim MatsingerWim Matsinger
21:07 19 Jan 24
Mor.Mor.
11:57 23 Dec 23
Geweldige avond gehad met een super leuke quiz gepresenteerd door Desley! Zeker aan te raden!!
Max van der HelmMax van der Helm
10:47 23 Dec 23
Fantastische quiz, perfect voor met ieder gezelschap. Quizmaster Desley zorgde voor geweldige avond!!
Noah van MeekerenNoah van Meekeren
08:45 21 Dec 23
Gevarieerde quiz, host Desley speelde goed in op onze groep! Leuk gedaan, zeker aan te raden
Vilna ManagementVilna Management
16:19 20 Dec 23
Wat een geweldige quiz hebben we beleefd. Alles was geweldig geregeld. Op maat gemaakt en een geweldige quizmaster Desley! Humor, sfeer en toporganisatie 🙂
Marista VanbettenMarista Vanbetten
16:16 20 Dec 23
Leuke quiz, met een leuke quizmaster Desley!
Desley Van BettenDesley Van Betten
16:11 20 Dec 23
HET leukste interactieve quizbedrijf voor iedere soort quiz!
Joeri Burgh, van derJoeri Burgh, van der
20:18 19 Dec 23
Jaaaa, mooie vent en leuke quiz!!
Nicole Van DortmontNicole Van Dortmont
13:33 05 Dec 23
Mike is een leuke host! Alles in overleg en lekker gezellig en informeel. Ook prima voor Engelssprekende groepen.Wij hebben de quiz tijdens een diner gedaan, tussen elke gang door een paar rondjes, ging prima.Alles werd verzorgd en ontzorgd en prima geregeld.
Edwin van LierEdwin van Lier
22:57 23 Nov 23
Super leuke quiz en mbv de quiz ook nog een prachtig bedrag opgehaald voor stichting Ambulance wens, goed gedaan Liam en collega's
linda osewoudtlinda osewoudt
19:41 05 Nov 23
Zo blij dat we QuizX hebben gevraagd om de pubquiz avond voor onze organisatie te hosten! Ondanks dat de opkomst laag was en we een saaie kantoorruimte tot onze beschikking hadden, hielpen de organisatoren mee om de ruimte om te toveren tot een flitsend feestzaaltje. Superleuke en afwisselende vragen, veel humor. Echt een aanrader!
Lars HulshofLars Hulshof
12:54 03 Nov 23
Een geslaagde pubquiz-avond gehad met QuizX. Een enthousiaste en quizmaster met adrem antwoorden op bijdehande opmerkingen, met de lachers op zijn hand. Hilarische momenten meegemaakt en een andere kant van ons personeel gezien! Uiteindelijk zelf met de eindoverwinning aan de haal gegaan en een mooie trofee opgestuurd gekregen. Dikke aanrader voor als je een leuke pubquiz wil organiseren zonder er zelf moeite voor te doen!
HPC CharloisHPC Charlois
12:01 01 Nov 23
Onwijs leuke pubkwis gespeeld onder leiding van QuizX. Met een tweetal persoonlijke rondes erin verwerkt. Snel geregeld, duidelijke afspraken en makkelijk materiaal aanleveren. Enig minpunt: het ging te snel voorbij 😉
Amber MensinghAmber Mensingh
18:20 08 Oct 23
Wat een geweldige organisatie! 2 dagen van te voren gevraagd om een Quiz op maat en wat hebben wij genoten. We waren met een gezelschap van 40 personen en het is nog steeds hèt gespreksonderwerp! Iedereen heeft genoten en door deze avondvullende quiz was het een echte avond uit. De quiz werd gehouden tussen de gangen van het viergangendiner door. Een echte aanrader! Bedankt Liam voor het supersnelle regelen van de quiz en bedankt Kees voor het zijn van een geweldige quizmaster!
Rob SchepensRob Schepens
11:28 03 Oct 23
Erg leuke quiz met zeer goede en enthousiaste quizmaster. Ik heb verschillende quizen gedaan, maar deze springt er echt uit. Leuke/afwisselende vragen en mini games.
Esther ZonneveldEsther Zonneveld
08:43 13 Sep 23
Met ons bedrijf hebben wij een fantastische avond gehad met Liam van QuizX, op locatie in Utrecht. Veel humor, gezellig en goede vragen, Liam wist het spel op een heerlijke manier te leiden. Heel erg leuk dat je zelf vragen kunt inleveren voor het personeelsblok bijvoorbeeld. Een dikke vette aanrader !
Saskia van RomundeSaskia van Romunde
09:20 12 Sep 23
De sfeer zat er gelijk goed in. Leuke afwisselende spellen.
Anne OorAnne Oor
07:34 25 May 23
De pub quiz was een groot succes, hartelijk dank! We hebben veel positieve reacties gekregen van onze collega’s over het feest en dat is mede dankzij jou. Nogmaals bedankt, dus. Erg leuk gedaan!
Jinne SamsomJinne Samsom
08:26 04 Jan 23
QuizX heeft voor ons een hele gave quiz verzorgd tijdens de kerstviering. Alle elementen die je van een goede quiz verwacht zitten er in. Veel leuker dan een online pubquiz, dit is het echte werk!
Stefan TiemeijerStefan Tiemeijer
13:53 30 Sep 21
Al geruime tijd werken wij voor onze beurzen samen met QuizX . In goed overleg maken zij unieke hospitality quizzen waar interactiviteit centraal staat. Elke quiz werkt als een erg goede ‘stopper’, soms zelfs zo goed dat mensen niet van de stand weg te slaan waren. Dit komt onder andere door de unieke aankleding die QuizX verzorgt.Om onze beursdoelstellingen te behalen leveren zij vaak 1 quizmaster aan wat ons de vrijheid geeft om onze eigen beursdoelstellingen te realiseren.Ook na afloop, tijdens de afbouw, verloopt het contact ook altijd goed. Al het contact is vriendelijk en vakkundig.Al met al een hele goede indruk, zeker voor herhaling vatbaar!
Pim KoppenPim Koppen
11:31 30 Sep 21
We took a quiz with them with the school I teach and it was a really great experience. They tailor-made entire rounds of questions, the presentation looked great and I finally got to host the quiz myself with the necessary tips and tricks from the team. The school and I had a really fantastic evening.
Marc Van HogerlindenMarc Van Hogerlinden
09:35 29 Sep 21
Met ons bedrijf MY-Horeca werken we vaak met QuizX. Het bedrijfj is door de jaren een fijne, betrouwbare partner gebleken. Een gedeelte van de werkzaamheden bestaat uit het maken van online quizzen. QuizX voegt een leuk interactief element toe aan onze (online) events. Dankzij de samenwerking met QuizX hebben we een unieke online horeca workshop kunnen ontwikkelen in combinatie met interactieve quizbeleving. Onze klanten waarderen het enorm en voor de winnaar stellen we vaak een leuke prijs beschikbaar!
David Zelig MusicDavid Zelig Music
13:18 28 Sep 21
Ontzettend veel plezier gehad bij deze quiz. Quizmaster Liam weet goed de sfeer erin te brengen en deze hoog te houden. De opdrachten en vragen zijn zeer divers waardoor iedereen wel een onderdeel kan vinden om punten te scoren voor zijn/haar team. Aanbeveling!
Joshua SamsonJoshua Samson
12:04 27 Sep 21
Fantastic experience, topical, involved, funny and to the point. Recommended! Certainly the 'facts' about the organization were very well presented.
js_loader

Wat kost een pubquiz op locatie?

Vragen?
Onze quizmasters denken graag met jouw pubquiz mee!
Een enthousiaste presentator voor jouw Kerst Quiz Uitje. Maak je kerstuitje onvergetelijk met een gezellige pubquiz.

Deze bedrijven boekten ook een pubquiz op locatie

Wat maakt deze mega-gezellige kerst pubquiz van QuizX nou zo leuk?

Bij onze pubquiz staat spanning en sensatie centraal. Tussen de vragen en rondes door, hebben we genoeg muziek en minigames om te garanderen dat er die avond erg gelachen wordt. Het is een feestje op jouw gekozen locatie, waarbij de quizvragen zowel de algemene kennis als de creativiteit van de deelnemers op de proef stellen.

Inbegrepen in onze Kerst Pubquiz

Een leuke pubquiz met spannende minigames
Afwisselende, leuke en swingende vragen
Gepersonaliseerde vragenronden
Enthousiaste Quizmasters
Licht, Geluid en Visuele effecten
Interactieve buzzers of de Quiz Buzzer app

Zo verloopt de ‘Kerst Quiz’ in 5 stappen

Voorbeeldprogramma

Dit is een voorbeeldprogramma voor een avondvullende quiz. Het programma organiseren we naar wens zodat het perfect aansluit bij jouw pubquiz op locatie!

Wil je meer informatie?

Vraag een offerte of meer informatie aan over de 'Kerst Quiz'

Neem vandaag nog contact met ons op om de ‘Kerst Quiz’ te organiseren. De kerstquiz is te boeken voor bedrijfsuitjes, maar ook familie-uitjes of personeelsfeesten. Bel of mail ons gerust wanneer het jou uitkomt op 070 – 20 42 380 of info@quizx.nl of gebruik het contactformulier.

 
 

 

Contactgegevens
Informatie over evenement
* Details zijn achteraf natuurlijk nog bespreekbaar

Een greep uit onze quizvragen

We zullen je kennis testen over alles wat met deze feestelijke tijd van het jaar te maken heeft. Van de historische oorsprong van Kerst en de tradities tot de meest populaire Kerstliedjes en de beroemde figuren die het feest compleet maken. Bereid je ook voor op enkele verrassende vragen en feitjes!

Thema Pubquiz

Ben je op zoek naar een ander soort thema dan de ‘Kerst Quiz’? Geen zorgen, want, ons aanbod is enorm gevarieerd! Of je nu houdt van geschiedenis, wetenschap, de jaren 90 of je wilt jezelf en je vrienden uitdagen met een mix van alles, bij QuizX hebben we een thema dat jouw quizavond onvergetelijk maakt! Bekijk ook eens onze pubquiz voor bedrijven pagina

 
Een gezellige kerstquiz gepresenteerd door Joshua voor een bedrijfsuitje tijdens de kerstperiode. Doe mee en test je kennis tijdens dit leuke kerstuitje.

Wil je een écht unieke ervaring? Dan maken wij met plezier jouw kerstquiz geheel op maat!

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

Maak jouw ‘Kerst Quiz’ evenement extra spectaculair met deze opties!

Prijzen voor de winnende teams

Rad van Fortuin (eventueel gepersonaliseerd)

Eigen video-intro

Extra Licht, decor of showelementen

Videoshoot voor quiz-items

Matching Quizmaster Outfit

De Pubquiz volledig in huisstijl

XL Lichtletters in de letters QUIZ of eigen letters

Join our Christmas pub quiz for a fun and festive outing. Test your knowledge with our English version of the quiz. Perfect for a memorable Christmas activity.

Wij presenteren de ‘Kerst Quiz’ in het Nederlands en het Engels

Would you like your quiz hosted in English?
Vraag informatie of een offerte aan over de quiz
Of spreek ons direct via
070 20 42 380​

Het ideale kerst bedrijfsuitje op locatie

Wij zorgen ervoor dat het gedeelte van de quiz er perfect en kerstachtig uitziet op de locatie. Een volledige transformatie van de gehele ruimte zit niet in ons aanbod, wel zorgen we ervoor dat de kerstuitstraling van de quiz zelf niet te missen is! We zorgen voor feestelijke kerstdecoraties, swingend kerstmuziek en feestverlichting. Onze quizmaster komt in een feestelijke outfit om de kerstsfeer naar voren te brengen en houdt de energie van alle werknemers hoog gedurende de hele quiz. En natuurlijk is er altijd ruimte voor een lekker hapje en drankje.

 

#1 Kerstuitje voor bedrijven

De kerstquiz van QuizX is zonder twijfel een van de leukste quizzen beschikbaar! De perfecte combinatie van een feestelijke presentator, een prachtig kerstquizdecor met passende kerstmuziek, unieke quizvragen en lachwekkende rondes zorgen voor een avond vol gezelligheid en humor. 

Onze kerstquiz is er voor jullie

Na het willekeurig verdelen van de groepen, zorgt onze enthousiaste quizmaster voor een mix van uitdagende en grappige vragen, van algemene kennis tot vragen rondom de feestdagen. Met een constante mix van humor en uitdaging zorgt de quizmaster voor een onvergetelijke avond waarin alle collega’s strijden voor de eer en kunnen ook nog leuke kerstprijzen (of troostprijzen) winnen. 

De kerstquiz bestaat uit 4-8 rondes en we zorgen voor een lekkere flow van de quiz. De ene ronde gaat wat sneller dan de andere, maar we zorgen er altijd voor dat de quiz strak gepland is rondom jullie schema met nog wat ruimte voor improvisatie. Voor specifieke wensen kan je altijd van tevoren terecht en we denken maar wat graag mee!


Het bedrijfsuitje kerst is een avond om niet snel te vergeten

Een kerstuitje voor het bedrijf is de perfecte manier om je personeel een fantastische start van hun vakantie te geven. Zo stuur je ze met een leuk en gezellig gevoel de kerst in. En als iedereen eenmaal weer terug is na de kerstvakantie, zal het bedrijfsuitje nog weken het onderwerp van gesprek zijn.

Wil je meer informatie?